e diel, 27 maj 2007

DOLAZAK EKIPE


Dolazak ekipe je predviđen u više faza:
08. lipnja (petak) - dolaze Ognjen, Ena, Iva i Boris da bi sredili prostor, postavili tehniku i osigurali sve ulaze i izlaze.

Po njih dolazi kombi iz Križevaca u Laginjinu 9. (Zagreb, u blizini Petrove crkve u Vlaškoj ul.)u 8h.

Do tog datuma lokalna ekipa mora postaviti zastor koji dijeli čekaonicu i veliku salu prijedvorja koja će također biti podijeljena zastorom na dva dijela, a potom onaj dio koji ostaje prema prozorima ponovo na pola.

Također trebalo bi pronaći ključ sobe 3. (tako ćemo je zvati od sada, na privom katu. To je soba najbliža stanu i prva u hodniku koji vodi prema ostalim sobama i projekcijskoj kabini. Ako nije očišćena i dostatno ispražnjena za korištenje i to treba napraviti po mogućnosti do 08. lipnja.

Glumci i ostali izvođači dolaze istog dana popodne na pregled prostora, odabir prostorija i probu. Oni dolaze osobnim automobilima, vlakom (povratna karta 61 kn) ili autobusom (10-120 kn povratna karta).

08. lipnja u Križevcima ostaju spavati 4. osobe ili ih treba odvesti u Zagreb i potom rano ujutro 09. lipnja ponovo dovesti u Križevce.

Za sve koji dolaze 08. lipnja treba osigurati objede:

Boris Bakal, Katarina Pejović, Iva Aras i Ena Schulz (vegetarijanski/eventualno riblji)
Nina Violić, Jelena Lopatić, Ognjen Bogojević, Emil Matešić, Mladen Hrvoje Ilić, Boris Beštek, Tanja Vrvilo i Bojan Navojec(svežderi).

Jelena Lopatić i Bojan Navojec će vjerovatno obići prostor prije 08. lipnja budući da taj dan imaju obveze.

Nuk ka komente: